Vizualizarea, managementul şi scrierea fişierelor

Foxit Reader

Foxit Reader este o alternativă gratuită, de mici dimensiuni şi rapidă la Adobe Reader. Această nouă versiune a Foxit Reader vă oferă deschiderea foarte rapidă a fişierelor PDF (Portable Document Format) şi include de asemenea o interfaţă de utilizator multi-linguală.

Descărcaţi aici >


Picasa

Google Picasa vă sortează imaginile şi clipurile video de pe hard disk în mod automat, conform datei la care au fost realizate.


Un software gratuit care vă organizează întotdeauna fotografiile.

Imediat ce conectaţi o cameră digitală la PC, Picasa transferă imaginile noi la un click de mouse. Programul vă permite să efectuaţi o serie de îmbunătăţiri simple, printre care eliminarea efectului de "ochi roşii" şi îmbunătăţirea culorilor. De asemenea, este posibilă redenumirea fotografiilor în batch-uri.

Descărcaţi aici >


CDBurnerXP

Program gratuit pentru incsripţionarea CD-urilor / DVD-urilor. Oricine îl poate utiliza în mod gratuit.


CDBurnerXP este o aplicaţie gratuită pentru inscripţionarea CD-urilor şi DVD-urilor, inclusiv de tipul Blu-Ray şi HD-DVD. Programul include de asemenea facilitatea de a inscripţiona şi crea fişiere imagine ISO şi posedă o interfaţă în mai multe limbi. Oricine, chiar şi companiile, îl poate utiliza în mod gratuit. Nu include componente publicitare sau malefice.

Descărcaţi aici >