Computeriada: Donație impresionantă de la KPMG România

Compania de consultanţă şi audit KPMG Romania a donat 60 de laptopuri pentru beneficiarii campaniei Computeriada. Donaţia este făcută în spiritul responsabilităţii sociale care caracterizează compania.


Daniela Buhus, Partner Corporate Social Responsibility, KPMG în România, a motivat astfel gestul generos:


“Una dintre cele mai vechi tradiţii CSR la KPMG România este de a dona surplusul de echipamente IT către organizaţiile care ar beneficia în cea mai mare măsura de acestea, cum ar fi şcolile sau ONG-urile.

Ne propunem astfel să ajutăm copiii care nu ar putea avea altfel acces la facilităţi IT, pentru a putea astfel beneficia din plin de mijloacele educaţiei moderne. KPMG este un puternic susţinător al noii generaţii de români care vor deveni profesioniştii de mâine.

În lumea de azi, este din ce in ce mai important să ai abilităţi IT şi să înţelegi avantajele pe care le poate oferi tehnologia.”


Alte donaţii au venit din partea SC E-dea Works SRL, SC Promeso SRL, Fundaţia Tineri pentru Tineri , Ileana Patriche, Marian Budu, Valeria Mihăilescu, Florentina Mirică, Cristina Pop, Ioana Gogoncea şi Dragoş M. Vilău.


Computerele sunt recondiţionate de Blackbox şi utilate cu programe educaţionale înainte de a fi distribuite copiilor. Micii beneficiari vor avea astfel acces la cele mai bune funcţii educaţionale ale unui computer.Computeriada s-a încheiat pe 30 iunie. Aproape 70 de computere, donate de firme şi de persoane din Bucureşti, au fost recondiţionate şi distribuite copiilor din familii cu posibilităţi materiale reduse din programul „Fiecare copil în şcoală” al Asociaţiei OvidiuRom.


Le mulţumim partenerilor media Hotnews.ro, Charitygift.ro şi Dasiprimeste.ro pentru găzduirea bannerului şi publicarea articolelor despre campanie.


De asemenea, le mulţumim tuturor site-urilor, blogurilor şi instituţiilor care au promovat cauza noastră.


Vă vom ţine la curent cu paşii următori ai proiectului: livrarea computerelor, numele beneficiarilor şi ce înseamnă pentru ei acest dar.