Computeriada

Dacă ai computere sau componente pe care nu le mai foloseşti, ştim ce ai putea face cu ele: donează-le copiilor care nu au posibilitatea să îşi cumpere.


Un computer îi ajută să înveţe mai bine, le dă acces la informaţii şi le deschide uşa spre stiinta si arta.

Campania „Computeriada” face legătura dintre tine şi copiii care au nevoie de computere. Campania este organizată de firma de IT Blackbox şi organizaţiile neguvernamentale OvidiuRom şi MaiMultVerde şi se adresează firmelor şi instituţiilor din Bucureşti.


E usor sa donezi!


Programul are trei componente:


1. Blackbox preia aparatura de la firmele care doresc să participe la campanie, o recondiţionează şi o face să funcţioneze. Componentele care nu au putut fi utilizate sunt trimise catre centre de reciclare specializate.


2. OvidiuRom, prin programele de asistenţă pe care le are, identifică copiii care au nevoie şi le duce câte un computer. În acest timp,


3. MaiMultVerde promovează iniţiativa în rândul partenerilor şi beneficiarilor săi şi îi implică în program.


Blackbox este o firmă de IT care ofera firmelor şi instituţiilor servicii premium de service, mentenanta si backup.


OvidiuRom este o organizaţie neguvernamentală care derulează programe sociale şi de educaţie pentru copii dezavantajaţi.


MaiMultVerde este cea mai de succes organizaţie de mediu din România: într-un an de existenţă a plantat peste 100.000 de copaci în diferite părţi ale ţării şi a strâns 94 de tone de gunoaie.


Campania se derulează în perioada 1-30 iunie 2009 şi poate fi urmărită pe websiturile organizatorilor unde se afişează numele donatorilor, cele ale beneficiarilor şi poveştile lor.
E atat de uşor să donezi:


Dacă ai un computer pensionat sau o componentă pe care nu o mai folosești și vrei să donezi, e simplu: completezi formularul on-line și echipa Blackbox te va contacta în cel mai scurt timp petru a stabili data și ora la care componentele pot fi ridicate de la sediul tău.